Emmeloord, 20 april 2017
Jaargang 7 nummer 3

Rabo Tulpen Classic

Tulpenronde1

Zaterdag 29 april a.s. wordt voor de 10e keer de Rabo Tulpen Classic (voorheen: Tulpenronde) georganiseerd door FTC Marknesse en de Wielervereniging Urk. Ook dit jaar gaan we in clubverband meedoen aan deze fraaie toertocht (70/105/130 km). Wie zin heeft hieraan deel te nemen, kan zich zaterdagmorgen 29 april a.s. om 09.00 uur melden bij de bibliotheek in Emmeloord.

We fietsen dan gezamenlijk in een  rustig tempo naar het vertrekpunt in Marknesse waar de inschrijving plaats vindt (70 km: NTFU-leden € 3,00 en niet leden € 4,00 en voor 105/130 km: NTFU-leden € 4,00 en niet leden € 5,00). Vervolgens wordt de groep gesplitst.
De snelle fietsers gaan met Koert van Elp en/of Mark Maerman mee en degenen die het wat rustiger aan willen doen met Jan Steffens. Ben Helmink zal de groep begeleiden waarvan de deelnemers (vrouwen en mannen) voor een dusdanig tempo kiezen dat iedereen goed mee kan komen en onderweg pauzeren voor koffie met gebak.

Alle  groepen zullen in principe 130 km fietsen. Is deze afstand (om wat voor reden dan ook) te ver, dan bestaat de mogelijkheid om tijdens de tocht nog te kiezen voor 70 of 105 km. Van tevoren opgeven is niet nodig. We rekenen op een grote opkomst zodat de “blauwe trein” weer duidelijk herkenbaar zal zijn.
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid of met een vriend(in) en/of bekenden aan deze tocht meedoen. Als je de km’s genoteerd wilt hebben op de website van de fietsclub, moet je dit even per email doorgeven aan Ben Helmink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor meer informatie zie: www.rabotulpenclassic.nl

Tulpneronde2                      Tulpneronde3