Emmeloord, 22 december 2016
Jaargang 6 nummer 9

Beste fietsliefhebber,

In 2017 bestaat de fietsclub Emmeloord 20 jaar. Dat is een mijlpaal in het bestaan van de club waar we de nodige aandacht aan willen schenken. Achter de schermen wordt hard gewerkt om hier invulling aan te geven. In dit kader heeft de directie van Dieselservice ons uitgenodigd voor een nieuwjaarsborrel op zaterdag 14 januari 2017. Dat is een prachtige geste waar we graag gehoor aan willen geven. We willen daar meteen twee zaken aan koppelen, te weten het maken van een groepsfoto en een rondleiding door het bedrijf.

Het programma ziet er dan als volgt uit:
- zaterdag 14 januari 2017 om 13.30 uur verzamelen bij Dieselservice in Emmeloord (direct naast het gebouw van Gamma);
- groepsfoto maken (korte broek en shirt met korte mouwen);
- rondleiding door het bedrijf;
- ter afsluiting een nieuwjaarsborrel.

We zouden het fantastisch vinden als er een hele grote groep personen aanwezig is. Dit is zeker het geval voor de groepsfoto. Heb je geen tijd voor de rondleiding en/of de nieuwjaarsborrel, kom dan wel voor het maken van de groepsfoto (duurt hooguit 15 minuten). Om een indruk te krijgen op hoeveel personen we kunnen rekenen, willen we graag weten of je wel of niet komt. Geef ook even aan of je alleen voor de foto komt of voor het volledige programma. Graag tot ziens op zaterdag 14 januari a.s.

De kerngroep, Koert van Elp, Jan van Faassen, Jo Geelhoed, Jan Steffens en Ben Helmink.