logo fce                                                                

 

NIEUWSBRIEF FIETSCLUB EMMELOORD

           

                                   Emmeloord, 27 april 2016

                                                                       Jaargang 6 nummer 5

 

 Rondje IJsselmeer

foto ijsselmeer

De tijd gaat snel. De Rabo Tulpen Classic is net verreden en de volgende “klassieker” dient zich al weer aan.

Op zaterdag 7 mei a.s. wordt voor de 18e keer het rondje IJsselmeer gefietst. Als je mee wilt doen aan deze tocht van circa 205 km, kun je dit vóór woensdag 4 mei a.s. laten weten aan Koert (06-54383103), Ben (06-12658946) of door middel van een E-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We starten ’s-morgens om 08.00 uur, pauzeren onderweg drie keer en zijn rond de klok van 17.00 uur weer terug in Emmeloord. De totale kosten voor deze dag bedragen € 15,00 all in per persoon (lunch, drinken, hapjes, consumpties en diesel/benzinekosten). Er zal gedurende de tocht een volgauto meerijden. Er is dus gelegenheid (extra) kleding of andere zaken mee te nemen. Bij terugkomst staat er een pilsje (of wat anders) en diverse hapjes klaar bij Anneke en Koert in de tuin of de garage.

Woensdag 4 mei a.s. ontvangen alle deelnemers een brief met detailinformatie. De groep of groepen worden samengesteld uit een mix van A, B, C, D en E-fietsers. Het sociale aspect zal die dag hoog in het vaandel staan waarbij het contact met fietsers uit andere groepen een belangrijke factor is.

Onder het motto “Samen uit, samen thuis” wordt iedereen (vrouwen en mannen), die redelijk getraind zijn, in de gelegenheid gesteld aan deze fraaie tocht mee te doen.