De nieuwe website van fietsclub Emmeloord is gereed.
Hierbij een korte inleiding waarom er een nieuwe site is gekomen en hoe die is ontstaan.
Een aantal weken geleden heb ik Sjoerd van Elp gebeld, de bouwer van de vorige site. Ik heb hem een aantal vragen gesteld over de website en hem gevraagd hoe moeilijk het was om zelf een site te maken. Hij gaf aan dat het niet bijzonder moeilijk was, maar het wel enorm veel tijd kost. Dat heb ik inmiddels vernomen. De reden dat ik met hem contact had gezocht was dat Ben op de fietsclubavond had aangegeven dat de huidige site enigszins gedateerd was en deze eigenlijk aan een update toe was. Dus heb ik het initiatief genomen om daar wat aan te doen.

Ik wist niets over deze materie. Op internet een aantal zaken opgezocht. Kreten als Joomla, FileZilla, HTML etc. die Sjoerd had genoemd, kwam ik op internet tegen. Geen idee in het begin wat het allemaal betekende. Ik ben er aan begonnen en ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben geworden en ik de site in ieder geval met zeer veel plezier heb gemaakt! Ik hoop dat het resultaat jullie goedkeuring kan wegdragen en dat we de site weer veel gaan gebruiken. Kijk ook vooral naar het fotoalbum, daar staan nu weer een aantal nieuwe foto's op die jullie mogelijk nog nooit hebben gezien. Binnenkort zal er ook nog een twitterbox op de site komen. En zoals Ben in zijn laatste nieuwsbrief aangaf, laat vooral blijken wat je er van vindt. Staat er teveel op, of mis je wellicht dingen, laat het weten.

Jan Luimes

Aanvullende gegevens